Власники автомобілів ŠKODA, які придбали автомобіль в офіційній дилерській мережі, а також вже існуючі учасники програми лояльності можуть скористатися унікальною поліпшеною програмою «ŠKODA 24».

«ŠKODA 24» об'єднала переваги бренду ŠKODA в Україні, забезпечуючи підтримку своїм клієнтам на всіх рівнях. Програма «ŠKODA 24» включає цілодобову консультацію колл-центру компанії «Єврокар», клієнтську службу, технічну допомогу на дорозі, послуги евакуатора, сервісне обслуговування і багато іншого. Володарі пластикових карт «ŠKODA 24» також можуть скористатися унікальними пропозиціями від партнерів програми: спеціальні знижки на автозаправних станціях, унікальні умови на страхові послуги, вигідні умови на медичне обслуговування, безліч переваг в розважальній сфері, знижки в магазинах одягу та багато інших ексклюзивних пропозицій.

Партнерами програми лояльності стали: мережа АЗС «БРСМ-НАФТА», офіційний дистриб'ютор торговельної марки «Mobil 1», страхова компанія «Країна», виробник автомобільної електроніки «Gazer», мережа фітнес клубів «Sport Life», школа англійської мови «Speak UP» , служба доставки «Ін тайм», мережа медичних центрів «Агапіт», спеціалізований магазин плитки та сантехніки «Агромат», інтернет-магазин одягу «Garnamama», мережа аптек «Доброго дня», охоронне агентство «АРТ СЕК'ЮРИТІ ГРУП», онлайн-кінотеатр «Megogo» і квест-кімнати «Під замком».

Унікальність оновленої програми лояльності полягає в покращеній якості послуг, що надаються і більш широкому списку партнерів, що дозволяє клієнтам отримати приємні бонуси у різних сферах. Власники раніше виданих пластикових карт «ŠKODA 24» можуть обміняти їх в найближчому дилерському центрі на території України на новий зразок з більш широким спектром послуг.

В Україні регіональна мережа авторизованого сервісного обслуговування представлена ​​офіційними дилерськими підприємствами. Всі сервісні центри ŠKODA пройшли сертифікацію з боку ŠKODA Auto a.s. на предмет відповідності корпоративним вимогам виробника, а також оснащені синхронно оновлюваним інструментом відповідно до розвитку модельного ряду. «ŠKODA 24» гарантує власникам якісне сервісне обслуговування, широкий спектр післяпродажних послуг, а також безпеку, комфорт і ​стабільність протягом всього часу володіння автомобілем.

Більше інформації про «ŠKODA 24»: www.skoda-auto.ua

Останні новини