З 1-го лютого по 31 березня 2016 року в сервісній дилерській мережі SKODA діє унікальна пропозиція, знижки до 40% на оригінальні запасні частини для автомобілів, яким понад 4 роки, а також знижки до 20% на послуги ТО.* Скористайтеся перевагами якісного і доступного сервісу SKODA!

В акції беруть участь наступні групи запасних частин *:

Амортизатори

Бампер

Фари

Батарея акумуляторна

Пильник амортизаторів

Важелі підвіски

Вентилятор охолодження радіатора

Прокладка ГБЦ

Гальмівні диски і колодки

Рідина охолоджуюча

Гальмівна рідина

Ремкомплект ГРМ

Рідина системи гідропідсилювача

Ролик натягу ременя

Сайлентблоки підвіски

Котушки запалювання

Свічки запалювання

Крило кузова

Лобове скло

Ланцюг ГРМ

Термостат

Масло КПП

Насоси

Водні фільтри

Моторне масло

Щітка склоочисника (комплекти)

Насоси паливні

Тяги кермові

З повним асортиментом і вартістю запасних частин, саме для Вашої моделі SKODA, Ви можете ознайомитися у Вашого сертифікованого дилера.

Слідкуйте за новинами від компанії «Єврокар» і «Єврокар Сервіс», адже рік переваг від SKODA тільки почався і наших клієнтів чекає ще безліч нових вигідних пропозицій!

Більше інформації про нові пропозиції можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» http://ru-ua.skoda-auto.com

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка охоплює всю територію України. В дилерській мережі SKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа SKODA є однією з найбільших в Україні. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

ТОВ «Єврокар» Сервіс - офіційний постачальник оригінальних запасних частин і аксесуарів SKODA в Україні. Підприємство працює з квітня 2005 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар Сервіс" надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка охоплює всю територію України.

* Знижка в розмірі до 40% від рекомендованої дистриб'ютором поточної роздрібної ціни на запасні частини, на яку можуть орієнтуватися дилери при формуванні своєї роздрібної вартості для кінцевого споживача. Рекомендований розмір знижки до 20% від рекомендованої поточної вартості ТО. Знижка на ТО поширюється на обслуговування фізичних та юридичних осіб. Розмір знижки запитуйте у Вашего сертифікованого дилера.

Спеціальна пропозиція діє на всій території України, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей. Кількість товару за спеціальною пропозицією обмежена.

Пропозиція діє у сертифікованого дилера SKODA в Україні, повний список і адреси знаходяться на сайті: www.eurocar.com.ua, який самостійно визначає остаточну вартість запасних частин для кінцевого споживача.

Останні новини