в 2016 році, марка ŠKODA була визнана найнадійнішою на думку автолюбителів Великобританії, а моделі Fabia і Yeti були визнані кращими автомобілями в своїх сегментах. За даними аналогічного дослідження в Німеччині - переваги автолюбителів трохи відрізняються і лідерами в своїх сегментах німці вважають ŠKODA Superb і ŠKODA Fabia. У нашій країні ŠKODA Superb був визнаний Автомобілем року 2016, а Octavia щомісяця стає одним з найбільш продаваних автомобілів в Україні.

Можна з упевненістю сказати, що незалежно від національних відмінностей і споживчих переваг, цінителів надійних автомобілів в країнах Європи виразно об'єднує одне - любов до автомобілів ŠKODA!

А ŠKODA, в свою чергу, прагне запропонувати шанувальникам марки максимум турботи і переваг! Тому, компанія «Єврокар», в рамках Року переваг від ŠKODA, запрошує всіх поціновувачів сучасних технологій, надійності і комфорту приєднатися до величезної сім'ї ŠKODA і особисто оцінити ті якості автомобілів Octavia, Superb, Fabia і Yeti, які вже встигли підкорити серця автолюбителів Німеччини, Великобританії і наших співвітчизників! А якщо Ви відвідаєте дилерські автосалони ŠKODA в період з 8 по 28 серпня 2016 року, то крім відмінного настрою і справжнього задоволення, від тест-драйвів кращих автомобілів марки, Ви отримаєте можливість взяти участь у розіграші трьох уїк-ендів та інших подарунків від ŠKODA! *

Приходьте, тестируйте автомобілі, і особисто переконаєтеся в тому, що Рік переваг від ŠKODA триває, і в серпні на весь модельний ряд Вашої улюбленої марки діє найкраща цінова пропозиція!

До кінця серпня 2016 року комфортну, надійну і економну ŠKODA Octavia можна придбати за спеціальною ціною, еквівалентною від 16 000 доларів США! Яскравий динамічний хетчбек ŠKODA Fabia можна придбати за спеціальною ціною, еквівалентною 11 514 доларам США. Cамий вражаючий флагман в історії бренду, переможець престижних міжнародних рейтингів, «Автомобіль року в Україні» - ŠKODA Superb, в комплектації Ambition, який оснащується двигуном 1,8 TSI потужністю 132 кВт c роботизованою коробкою передач DSG, в серпні можна придбати за ціною, еквівалентною 30 900 доларів США. А бестселери SKODA Rapid і ŠKODA Spaceback, в комплектації Active, з двигуном 1,2 TSI потужністю 66 кВт, можна придбати за спеціальною ціною, еквівалентною 13 158 доларам США. **

Слідкуйте за новинами від компанії «Єврокар», адже рік переваг від ŠKODA триває і наших клієнтів чекає ще безліч нових вигідних пропозицій! Чекайте найкращі пропозиції від ŠKODA - щомісяця!

Більше інформації про ціни і переваги ŠKODA можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» http://ru-ua.skoda-auto.com

* Більш детальну інформацію про акцію можна знайти на сайті «Єврокар» www.skoda-auto.ua/special_offers/

** Вартість ŠKODA Octavia в комплектації Active 1,6 MPI / 81 кВт становить 406 832 гривні станом на 01.08.2016г., Що є еквівалентом 16 000 дол. США, вартість моделей ŠKODA Rapid і ŠKODA Spaceback в комплектації Active 1,2 TSI / 66 кВт складає 334 568 гривень станом на 01.08.2016г., Що є еквівалентом 13 158 дол. США, вартість ŠKODA Fabia в комплектації Active 1.0 MPI / 55 кВт становить 292: 283 грн. станом на 01.08.2016г., що є еквівалентом 11 495 дол. США, вартість моделі ŠKODA Superb в комплектації Ambition 1,8 TSI / 132 кВт DSG, становить 785 694 гривні станом на 01.08.2016г., Що є еквівалентом 30 900 дол. США, по використовуваному компанією «Єврокар» розрахунковим курсом гривні до долара США - 25, 427 грн ./$ (курс НБУ + 2,5%). Вартість вказана в національній валюті України і змінюється на дату оплати прямо пропорційно зміні курсу долара США, встановленого НБУ на дату оплати в порівнянні з курсом долара США, встановленому Національним банком України на 01.08.2016г. Спеціальна ціна поширюється на автомобілі, що знаходяться на складах в Україні, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей.

Кількість автомобілів обмежена. Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі ŠKODA на сайті www.skoda-auto.ua

Останні новини