Всього 3,9 л на 100 км - такий показник витрати палива демонструє Rapid 1,2 TSI потужністю 90 к.с. в заміському циклі (траса). У комбінованому циклі даному двигуну потрібно всього 4,6 л / 100 км (траса / місто). Двигун 1,2 TSI / 90 л.с. має рівень емісії EU 6 і забезпечує традиційну для SKODA економічність споживання палива.

Розвиток технології TSI є одним з ключових елементів стратегії розширення лінійки економічних і екологічних двигунів концерну Volkswagen. Новий двигун TSI 1,2 л продовжує успіх цього сімейства двигунів. При модернізації невеликих по робочому об'єму, але потужних двигунів цього модельного ряду основний упор виробника робився на послідовну оптимізацію потужних характеристик і полегшення конструкції. Завдяки чому, даний двигун дозволяє досягати більш високих динамічних характеристик при істотному зниженні витрат палива.

Стартова ціна, еквівалентна 15 343 доларам США *, доступна для Rapid в комплектації Active, яка оснащується двигуном 1,2 TSI потужністю 90 к.с. і включає такі надійні рішення з безпеки, функціональності і комфорту автомобіля, як: ESC +, пакет «погані дороги», подушки безпеки водія і переднього пасажира, ISOFIX - підготовка для кріплення дитячого крісла на задньому сидінні, центральний замок, передні електросклопідйомники, галогенові передні фари , задні протитуманні фари, денне світло DAY LIGHT, двопросторове регулювання сидіння водія, радіо "BLUES", повнорозмірне запасне колесо і багато іншого.

Також, з 3 серпня 2015 компанія «Єврокар» пропонує покупцям SKODA Rapid вигідні пакети опцій. Так, в пакет «Ride», доступний для Rapid в комплектації Active 1,2 TSI / 90 л.с. включені наступні опції: кондиціонер, електрокеровані і обігріваються зовнішні дзеркала, бортовий комп'ютер MFA. Даний пакет можна придбати за вартістю еквівалентною 914 доларам США. * Придбання даних опцій в пакеті забезпечить покупцям вигоду, еквівалентну 741 долара США. *

Скористайтеся перевагами нових пакетів опцій!

Більше інформації про модель, ціни і пакети можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» http://ru-ua.skoda-auto.com

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка охоплює всю територію України. В дилерській мережі SKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа SKODA є однією з найбільших в Україні, вона визнана кращою в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

* Вартість SKODA Rapid в комплектації Active 1,2TSI / 90 л.с. складає 332253 гривні, що є еквівалентом 15 343 дол. США, вартість пакету «Ride» для комплектації SKODA Rapid Active 1.2 TSI / 90 к.с становить 19 792 грн., Що є еквівалентом 914 дол. США, сумарна вартість доп. опцій (кондиціонер, електрокеровані і обігріваються зовнішні дзеркала, бортовий комп'ютер MFA) при замовленні окремо, а не в пакеті Ride, становить 35839 гривень, що є еквівалентом 1655 доларів США по використовуваному компанією «Єврокар» розрахунковим курсом гривні до долара США - 21,655 грн ./$ (курс НБУ + 2,5%). Ціна в гривні вказана станом на 03.08.2015 р Вартість у національній валюті України змінюється прямо пропорційно зміні курсу гривні до долара США, встановленим НБУ на дату оплати, по відношенню до курсу гривні до долара США, встановленим НБУ на 03.08.2015 р Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі SKODA на сайті http://ru-ua.skoda-auto.com

Останні новини