Переможець у другому етапі акції «ŠKODA драйвуй - Україною Мандруй» був визначений серед усіх клієнтів, які пройшли тест-драйв автомобілів модельного ряду ŠKODA в автосалонах дилерської мережі «Єврокар» в період з 8 по 21 серпня 2016 року.

Переможцем, який відправиться на уїк-енд в Карпати, став Грубьє Денис Миколайович з міста Луцьк. Переможець був визначений методом випадкової вибірки за допомогою он-лайн системи http://www.random.org/ в присутності членів комісії ТОВ «Єврокар».

Нагадуємо, що акція триває і взяти участь у розіграші уїк-ендів від ŠKODA дуже просто. Всім бажаючим потрібно відвідати в період з 8 по 28 серпня 2016 року, будь-який автосалон дилерської мережі «Єврокар» в своєму місті, протестувати будь-який вподобаний автомобіль модельного ряду ŠKODA і зареєструватися на участь в акції за допомогою анкети, яку нададуть співробітники наших автосалоні. Розіграш третього уїк-енду від ŠKODA в рамках акції відбудеться 31 серпня 2016 року.

Компанія «Єврокар» вітає переможця, а також висловлює подяку всім власникам автомобілів ŠKODA за цікавість і прихильність до бренду.

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2008.

* Більш детально про акцію на сторінці www.skoda-auto.ua/special_offers

Останні новини