У період з 18 по 24 квітня 2016 року всі клієнти автосалонів дилерської мережі «Єврокар» зможуть взяти участь в унікальній програмі лояльності ŠKODA24 і дізнатися, які нові переваги підготувала для своїх клієнтів улюблена марка.

Для того, щоб скористатися новими перевагами програми ŠKODA24, всі клієнти, які відвідали автосалони дилерської мережі, зможуть отримати нові пластикові картки учасників програми лояльності **. Володарі пластикових карт «ŠKODA24» ** можуть розраховувати на цілодобову сервісну і інформаційну підтримку, кваліфіковану консультацію, а також скористатися спеціальними знижками на автозаправних станціях, знижками на страхові послуги, на придбання обладнання для систем супутникового охорони і моніторингу автомобілів, знижками на придбання туристичних пакетів і безліччю інших ексклюзивних пропозицій від партнерів програми лояльності. Крім того, всі відвідувачі автосалонів ŠKODA, що пройшли тест-драйв автомобілів марки, в період з 18 по 24 квітня, візьмуть участь у розіграші поїздки на двох до Одеси! ***

В Україні регіональна мережа авторизованого сервісного обслуговування представлена ​​офіційними дилерськими підприємствами ŠKODA. Всі сервісні центри ŠKODA оснащені сучасним спеціалізованим обладнанням для надання повного переліку сервісних послуг.

Слід зазначити, що всі дилерські підприємства «Єврокар» щорічно проходять сертифікацію з боку ŠKODA Auto a.s. на предмет відповідності корпоративним вимогам виробника.

Якість автомобілів ŠKODA, якість сервісного обслуговування, широкий спектр післяпродажних послуг і програм гарантують власникам SKODA безпеку, комфорт і стабільність протягом всього часу володіння автомобілем.

Слідкуйте за новинами від компанії «Єврокар», адже рік переваг від ŠKODA триває і наших клієнтів чекає ще безліч нових вигідних пропозицій! Чекайте найкращі пропозиції від ŠKODA - щомісяця!

Більш детально про переваги програми лояльності ŠKODA24 на офіційному сайті компанії «Єврокар» http://ru-ua.skoda-auto.com .

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Під клієнтами маються на увазі власники автомобілів ŠKODA, які придбали автомобілі SKODA в офіційній дилерській мережі компанії «Єврокар».

** Картку «ŠKODA24» можна отримати в усіх автосалонах дилерської мережі «Єврокар» в період з 18 квітня по 24 квітня 2016 року. Більш детальну інформацію стосовно сервісних послуг можна отримати в авторизованих сервісних центрах або за телефоном «гарячої лінії» 0 800 500 023.

**** Більш докладно на сторінці http://www.skoda-auto.ua/skoda-24-page/

Останні новини