За підсумками інтегральної оцінки, яка включає в себе основні показники діяльності підприємств в сфері продажів і сервісного обслуговування, приріст частки в регіоні, показники продажів оригінальних запасних частин і аксесуарів, а також результати глобального дослідження ŠKODA Customer Satisfaction Survey (CSS), Кращим дилером ŠKODA в 2015 році став ПП «Талісман» (м.Краматорськ).​​

Згідно проведеного аналізу ПП «Талісман» отримав найвищу інтегральну оцінку, продемонструвавши кращий баланс за всіма показниками, включаючи результати дослідження ŠKODA CSS.

Традиційно кращі дилерські підприємства ŠKODA з понад 20 країн запрошуються на Щорічну Міжнародну церемонію «Кращий дилер» засновану чеським виробником ŠKODA Auto в 1998 році. Захід покликаний відзначити досягнення найуспішніших дилерів марки ŠKODA в світі. Цього року Міжнародна церемонія нагородження відбулася 8 - 10 квітня 2016 року в Лісабоні (Португалія).

ТОВ «Єврокар» дякує дилерів за роботу і підтримку іміджу марки ŠKODA на високому рівні.

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку.​​

Дослідницький проект ŠKODA Customer Satisfaction Survey (CSS) стартував в Україні з січня 2012 року. Основною метою впровадження проекту є визначення справжнього рівня задоволеності клієнтів (власників автомобілів) маркою ŠKODA в Україні. Проведення дослідження CSS дає можливість отримання широкої інформації про задоволеність клієнтів в цілому, а також надає інформацію про детальні причини негативних результатів - аж до окремого дилера або співробітника. Крім того, дослідження дає можливість проаналізувати причини і вжити необхідні заходи щодо поліпшення задоволеності клієнтів.

Останні новини