За підсумками інтегральної оцінки, яка включає в себе основні показники діяльності підприємств в сфері продажів і сервісного обслуговування, приріст частки в регіоні, показники продажів оригінальних запасних частин і аксесуарів, а також результати глобального дослідження ŠKODA Customer Satisfaction Survey (CSS), Кращим дилером ŠKODA в 2016 році став ТОВ «ТД« Євромоторс »(м.Хмельницький).

Згідно проведеного аналізу ТОВ «ТД« Євромоторс» отримав найвищу інтегральну оцінку, продемонструвавши кращий баланс за всіма показниками, включаючи результати дослідження ŠKODA CSS.

Традиційно кращі дилерські підприємства ŠKODA з понад 20 країн запрошуються на Щорічну Міжнародну церемонію «Кращий дилер» засновану чеським виробником ŠKODA Auto в 1998 році. Захід покликаний відзначити досягнення найуспішніших дилерів марки SKODA в світі. Цього року Міжнародна церемонія нагородження відбулася 21-23 квітня 2017 року Іспанії (о. Тенеріфе).

ТОВ «Єврокар» дякує дилерів за роботу і підтримку іміджу марки ŠKODA на високому рівні.

Довідка:​​​

«Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку.

Дослідницький проект ŠKODA Customer Satisfaction Survey (CSS) стартував в Україні з січня 2012 року. Основною метою впровадження проекту є визначення дійсного рівня задоволеності клієнтів (власників автомобілів) маркою ŠKODA в Україні. Проведення дослідження CSS дає можливість отримання широкої інформації про задоволеність клієнтів в цілому, а також надає інформацію про детальні причини негативних результатів - аж до окремого дилера або співробітника. Крім того, дослідження дає можливість проаналізувати причини і вжити необхідні заходи щодо поліпшення задоволеності клієнтів.​​

Останні новини