Результатом сертифікації стало позитивне рішення TUV NORD про видачу ПрАТ «Єврокар» сертифіката відповідності ISO 9001: 2015-го, що підтверджує системний підхід до організації внутрішніх процесів в компанії і високий рівень послуг, що надаються.

Сертифікація ISO 9001 діє до: 2015 дозволила переконатися, що діяльність компанії і виконуються всередині компанії процеси управління якістю відповідають найвищим світовим стандартам.

Впровадження нового стандарту дозволить більш якісно і системно управляти ризиками в своїй діяльності, що, безумовно, є переконливим конкурентною перевагою в складних економічних умовах.

Отримання сертифікату ISO 9001 діє до: 2015 забезпечить компанії ще більший кредит довіри з боку клієнтів, що буде сприяти подальшому ефективному розвитку бізнесу і запобігання несприятливих наслідків.

Получение сертификата ISO 9001:2015 обеспечит компании еще больший кредит доверия со стороны клиентов, что будет способствовать дальнейшему эффективному развитию бизнеса и предотвращению неблагоприятных последствий.

Довідка:

Вперше сертифікацію на відповідність вимогам стандарту ISO 9001: 2000 ПрАТ «Єврокар» пройшов ще в 2003 році, запровадивши систему менеджменту якості, засновану на розумінні поточних і майбутніх потреб своїх клієнтів, відповідність їх вимогам і прагненні до перевищення їхніх очікувань.

Щорічно «Єврокар» підтверджує дію сертифіката про застосування системи менеджменту якості підприємства. Сертифікаційні і підтверджують аудити проводяться празьким представництвом компанії TUV NORD CERT GmbH (Німеччина). У 2009 році ПрАТ «Єврокар» впровадив інтегровану систему управління підприємством відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001: 2008 та OHSAS 18001: 2007. Успішна сертифікація ПрАТ «Єврокар» в жовтні 2009 року на відповідність вимогам міжнародного стандарту OHSAS 18001: 2007 показала впровадження і дію на підприємстві системи управління охороною праці. Таким чином, відповідність ПрАТ «Єврокар» вимогам міжнародних стандартів (ISO 9001, OHSAS 18001) дозволяє реалізувати принципи політики підприємства, спрямовані на виняткову увагу до якості продукції, забезпечення високих стандартів охорони та безпеки праці, а також відкритість та турбота про споживачів.

Більше інформації про моделі ŠKODA: http://www.skoda-auto.ua/

Останні новини