ŠKODA VISION E - це не крок на шляху до інновацій, це і є сама інновація. ​​ ​​

Автомобільний бренд ŠKODA зробив великий крок у майбутнє презентувавши ŠKODA VISION E, який відзначає свою гучну європейську прем'єру на автосалоні у Франкфурті. Перший електрокар від ŠKODA втілює в собі автентичний дизайн чеського бренду з найсучаснішими інноваційними технологіями. Цей автомобіль має два електродвигуни сумарною потужністю 225 кВт (306 к.с.). Запас ходу досягає вражаючих 500 кілометрів, а максимальна швидкість складає 180 км/г. Зарядка концепт-кара здійснюється по бездротовій індуктивній технології. Новітні численні допоміжні системи автомобіля забезпечують водію та пасажирам підвищений рівень безпеки та комфорту. Забудьте про дзеркала заднього виду - їх змінили камери кругового огляду. Front Assist зафіксує перешкоду і в разі необхідності зупинить автомобіль, визначить автомобіль, який потрапив в «сліпу» зону, а також допоможе припаркуватися. Adaptive Cruise Control утримує автомобіль на безпечній відстані від авто, що йде попереду, а Lane Assist повідомить, якщо ви відхилилися від смуги руху або просто втомилися - автомобіль все знає. Дуже зручна для міста система автоматичного пошуку вільного місця позбавить вас від утомливих мук на парковці біля супермаркету.

У ŠKODA VISION E відсутня центральна стійка кузова і задні двері, які відкриваються проти ходу руху. VISION E - перший повністю електричний автомобіль бренду, який відповідає вимогам третього рівня до автономного водіння, а це говорить про те, що водій може частково довірити управління автомобілю, комп'ютер контролює навколишню ситуацію, стежить за швидкістю і готовий відреагувати на будь-яку «несподівану» перешкоду. Розміри ŠKODA VISION E: довжина - 4 668 мм, ширина - 1 924 мм, а висота - 1 591 мм. Завдяки великій колісній базі - 2 851 мм, і коротким переднім і заднім звісам кузова, інженерам ŠKODA вдалося створити дуже просторий і комфортний інтер'єр.​​

Ще одна прем'єра автосалону - автомобіль ŠKODA KAROQ. ŠKODA KAROQ поєднує в собі енергію, функціональність, внутрішню місткість і силу подолати будь-які перешкоди. Цей «хижак», від якого складно відірвати погляд, ідеальний в кожній деталі.

Вперше чеський бренд представив новий автомобіль з цифровою панеллю, що повністю можно налагодити, який завжди на зв'язку завдяки вбудованому модулю LTE і сервісів ŠKODA Connect. ŠKODA KAROQ - автомобіль з характером, його виразний дизайн і фірмовий стиль марки характерні для сегменту SUV. Відмінною рисою цього автомобіля є досить вражаючі розміри: компактний SUV досягає 4 382 мм в довжину, 1 841 мм в ширину і 1 605 мм у висоту, велика колісна база - 2 638 мм, забезпечує простір пасажирам, обсяг багажника становить 521 л, якщо сидіння заднього ряду знаходяться в стандартному положенні. У складеному варіанті обсяг багажника можна збільшити до 1 630 л.​​

У ŠKODA KAROQ реалізовано безліч новітніх технологій, а також цифрова панель приладів, яку можна відрегулювати відповідно до особистих переваг і використовувати для управління інформаційно-розважальною системою. Всі сенсорні дисплеї автомобіля виконані у ємнісний технології та мають фірмове скляне покриття. У ŠKODA KAROQ втілені новітні рішення, які роблять поїздку комфортною, безпечною і приємною як для водія, так і для пасажирів.

У новому ŠKODA KAROQ є безліч опціонних асистентів водія, які роблять процес управління автомобілем ще більш приємним. Серед них: асистент паркування Park Assist, система утримання в смузі Lane Assist, а також асистент руху в пробках Traffic Jam Assist, що створює додатковий комфорт для водія. Це автомобіль підвищеного рівня безпеки: системи ​контролю сліпих зон Blind Spot Detect і контролю дистанції попереду Front Assist з можливістю розпізнавання пішоходів і функцією екстреного гальмування забезпечують безпеку всіх учасників дорожнього руху.

В Україні ŠKODA KAROQ з'явиться вже в першому півріччі 2018 року.

Останні новини