Дванадцять динаміків і додатковий потужний підсилювач звуку під водійським сидінням, зможуть забезпечити слухачам вражаючу якість звуку в салоні нового SKODA Superb. Потужність аудіосистеми складає 610 Вт. Десять динаміків встановлено в дверях автомобіля: по три динаміка в передніх дверях і по два - в задніх. Центральний динамік розташований на приладовій панелі, а сабвуфер потужністю 200 Вт знаходиться в багажному відділенні.

ŠKODA співпрацює з компанією CANTON з 2013 року і є єдиним, на даний момент, автовиробником, що розробляють в партнерстві з фахівцями німецької компанії акустику рівня домашніх розважальних систем для автомобілів. Першим блискучим результатом спільної роботи стала високотехнологічна аудіосистема в ŠKODA Octavia нового покоління, яка вже була удостоєна кількох престижних нагород.

​​Управління компонентами системи здійснюється за допомогою 12-канального DSP-підсилювача, встановленого під водійським кріслом. DSP (Digital Signal Processors) - цифрові процесори обробки сигналів дозволяють адаптувати звук кожного динаміка до індивідуальної акустичному середовищі. Гармонійне поєднання всіх компонентів створює збалансоване об'ємне звучання.

Еквалайзер з чотирма індивідуальними режимами роботи гарантує ідеальний тембр звуку під час прослуховування музики, телефонної розмови по бездротовому зв'язку або відтворення вказівок навігатора. Система дозволяє перемикатися між трьома режимами розподілу звуку, сфокусувавши його на водія, передній частині автомобіля або рівномірно по салону. Напрямок звуку можна регулювати і вручну. На додаток, аудіосистема оснащена функцією активного шумозаглушення. Чудова якість звучання системи CANTON демонструє нові стандарти Superb в області мультимедіа технологій. Вдосконалений флагман ŠKODA пропонує чотири інноваційні інформаційно-розважальні системи, створені на базі модульного мультимедійного комплексу MIB концерну Volkswagen. Крім того, ŠKODA Superb пропонує широкі можливості підключення і доступу до мережі Інтернет.

Нова аудіосистема Canton буде доступна як для версії седан, так і для універсала Superb, презентація якого відбудеться у вересні 2015 року на міжнародному автосалоні у Франкфурті.

Останні новини