Більш того, протягом місяця на офіційній сторінці в Facebook ŠKODA Ukraine оголошений конкурс дитячих малюнків присвячений до Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху!

В рамках днів безпеки зі ŠKODA на офіційній сторінці в Facebook оголошено конкурс дитячих малюнків. Маленьким учасникам потрібно намалювати малюнок на тему «Безпека на дорозі зі ŠKODA», придумати короткий опис і відправити фото або скан роботи на skodaeurocar@gmail.com.Автори найпопулярніших малюнків отримають круті призи від ŠKODA.*

Також, компанія «Єврокар» запрошує всіх бажаючих 18 і 19 листопада відвідати дилерські центри ŠKODA, де наших гостей чекає захоплююча і інтерактивна програма про безпеку на дорозі. Тема безпеки і вміння реагувати на ту чи іншу дорожню ситуацію дуже актуальні сьогодні. В рамках заходу всіх відвідувачів чекають конкурси, майстер-класи, екскурсії, а також смачні частування від ŠKODA.

Будьте в безпеці зі ŠKODA!

Більше інформації про умови дитячого конкурсу тут​. ​​

*Акція діє на офіційній сторінці в facebook з 01 листопада по 30 листопада 2017 року по всій території України, крім тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької та Луганської областей, в дилерських центрах ŠKODA. У конкурсі можуть брати участь діти від 3 до 16 років. Переможці будуть визначені 4.12.2017.

Останні новини