​​Всеукраїнський конкурс «Автомобіль року в Україні» проводиться з 2001 року. В рамках конкурсу визначають кращий автомобіль року. Цього року конкурс проводився в кілька етапів, що дозволило «перевірити на міцність» автомобілі і створити їм більш складні умови для тестування. Сніг і калюжі, дороги складної прохідності і далекі відстані бездоганно поборов новий позашляховик чеського бренду ŠKODA KODIAQ. Цей кросовер завдяки своїм технічним характеристикам, діджитал асистентам і мультимедійними можливостями став лідером в класі SUV та названий автомобілем року на думку споживачів! Думка споживачів, впевнене 2 місце в класі, клієнтські замовлення із середнім терміном очікування не менше 3 місяців говорять про успіх і популярність моделі. Більш того, саме ŠKODA KODIAQ став переможцем, не тільки на думку споживачів, але і журналістського журі, в номінації «Кращий середньорозмірний кросовер 2018».

Ще одним переможцем конкурсу стала ŠKODA OCTAVIA. Кращі інженерні рішення, сучасні технології і яскравий дизайн дозволяють OCTAVIA залишатися серцем бренду. Цей автомобіль незмінно залишається лідером в своєму класі з часткою ринку більше 47% за результатами 2017 року. В цьому році за результатами голосування споживачів ŠKODA OCTAVIA стала лідером в співвідношенні «ціна\якість». Це величезне визнання для автомобіля, який знаходиться в преміум сегменті С - класу.

ŠKODA RAPID продовжує історію успіху моделей ŠKODA. Виробник не заощадив на комфорті і безпеки. Тому RAPID був визнаний переможцем в номінації «Кращий автомобіль економ-класу» на думку журналістського журі і споживачів.

Компанія Єврокар дякує журналістському журі та всім учасникам споживчого голосування за вибір автомобілів ŠKODA! Нас всіх об'єднує те, що ми віримо і любимо ŠKODA.

Більше інформації про автомобілі​ ​ŠKODA: http://www.skoda-auto.ua/

Останні новини