«ŠKODA завжди пропонує клієнтам більше, ніж можна очікувати. Вже у листопаді 2015 року наші клієнти зможуть придбати будь-яку модель марки SKODA зі збільшеним гарантійним терміном і отримати до 4 років якісного гарантійного обслуговування» - говорить Марина Яковлєва, генеральний директор Єврокар.

Збільшений гарантійний термін SKODA - це комплекс нових переваг, покликаний забезпечити високий рівень післяпродажного обслуговування і підтримки для клієнтів марки. Нові умови для отримання «продовженої гарантії» діють на всі автомобілі модельного ряду SKODA і поширюються на всі комплектації і типи двигунів. Гарантія SKODA може бути збільшена на строк до 4-х років (або до 120 000 км пробігу)**. Таким чином, вже в день замовлення кожен клієнт SKODA зможе вибрати для свого нового автомобіля більш тривалий гарантійний термін - до 4 років гарантійного обслуговування**.

Дилерська мережа SKODA в Україні визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. Всі дилерські підприємства «Єврокар» щорічно проходять сертифікацію з боку SKODA Auto a.s. на предмет відповідності високим корпоративним вимогам виробника. Фахівці дилерської мережі проходять систематичне навчання і удосконалюють професійні навички, а при обслуговуванні та ремонті використовують тільки оригінальні запасні частини, рекомендовані виробником.

Більше інформації про нові умови і стандартах гарантійного обслуговування для автомобілів марки SKODA можна знайти на сайті «Єврокар» http://ru-ua.skoda-auto.com​​

* Стандартний гарантійний термін на автомобілі SKODA становить 24 місяці з моменту придбання автомобіля без обмеження пробігу.​​

** Гарантійний термін на автомобілі SKODA з додатковою опцією «Пакет продовженої гарантії», становить 48 місяців, починається з моменту продажу автомобіля покупцеві і закінчується або через 48 місяців з дати продажу автомобіля покупцю, або в момент досягнення автомобілем пробігу, який визначений конкретними умовами даної опції і може становити відповідно 60 000 км, 90 000 км, 120 000 км (залежно від того, що настане раніше - закінчення гарантійного строку, або досягнення автомобілем відповідного значення пробігу). При цьому протягом перших 24 місяців гарантійний термін на автомобіль зберігається не залежно від величини пробігу автомобіля. Після закінчення 24 місяців гарантійного терміну і до моменту його закінчення, SKODA приймає на себе зобов'язання по виключно безкоштовному усуненню недоліків у роботі автомобіля з гарантійною опцією.

«Пакет продовженої гарантії», і не здійснює заміну такого автомобіля або розірвання договору купівлі-продажу.

При перепродажі автомобіля умови додаткової опції «Пакет продовженої гарантії» продовжують діяти і зберігаються за автомобілем. Більш тривалий в порівнянні зі стандартним гарантійний термін на автомобіль може бути замовлений покупцем в день замовлення автомобіля.

Умови додаткової опції «Пакет продовженої гарантії» діють тільки на території України, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Останні новини