Світовою прем'єрою виставки стане автомобіль ŠKODA VISION X, який демонструє новітні розробки в модельному ряду бренду. Свій дебют в Женеві відзначить оновлена ​​ŠKODA FABIA і вперше широкому загалу буде представлена ​​версія найбільш затребуваною моделлю​ в лінійці позашляховиків - ŠKODA KODIAQ L&K.

ŠKODA VISION X: емоційний, маневрений і екологічно раціональний

На додаток до свого бачення сучасного кроссовера, чеський виробник представить третю модель - ŠKODA VISION X. Автомобіль розроблений в кращих традиціях бренду, які властиві позашляховикам ŠKODA. Особливістю екстер'єра VISION X є кристалічні дизайнерські акценти, виконані в дусі традицій богемського скла. Широкий сенсорний дисплей відрізняється новою концепцією операційної системи зі зручним доступом до інформаційно-розважальної системи і мережевим підключенням. Унікальність концепції нового гібридного автомобіля полягає в тому, що він об'єднує в собі систему стиснення природного газу і чотирициліндровий турбодвигун з електроприводом, що забезпечує низьку витрату палива і низький рівень викидів.

ŠKODA FABIA: бестселер в сегменті малих автомобілів з широким спектром нових функцій

Яскравою прем'єрою Женеви стане ефектна, повністю оновлена ​​ŠKODA FABIA. Новий дизайн передньої і задньої частини кузова має витончений, сучасний і динамічний стиль. Вперше в цій моделі будуть запропоновані світлодіодні фари і світлодіодні задні габаритні ліхтарі. Нова передня панель і модернізіровані сидіння привнесли свіжі ноти в інтер'єр автомобіля. Розширений пакет асистентів для водія і рішень Simply Clever роблять його максимально зручним в управлінні. Тепер всі автомобілі ŠKODA FABIA і ŠKODA FABIA COMBI будуть оснащені адаптивними і економічними бензиновими двигунами. На вибір пропонується чотири двигуни з потужністю від 60 до 110 к.с.

ŠKODA KODIAQ L&K: ексклюзивна, першокласна версія успішної моделі лінійки SUV

Для ŠKODA KODIAQ L&K будуть доступні окремі ексклюзивні елементи інтерьера і екстер'єру. Новітня версія великого позашляховика оснащена хромованою решіткою, 19-дюймовими легкосплавними дисками «Sirius», світодіодними фарами, а також оригінальними переднім і заднім бамперами. В інтер'єрі використовується шкіряна оббивка зі стильними декоративними смугами, які підкреслюють елегантний і бездоганний дизайн люксової моделі. Линійка двигунів ŠKODA KODIAQ L&K оновлена ​​новим двигуном 2,0 TSI потужністю 140 кВт.

Поява такої кількості новинок на автосалоні в Женеві свідчить про те, що ŠKODA AUTO пильно стежить за інноваціями і тенденціями в автомобільному світі. В цьому році ключовим елементом стенду ŠKODA стане інноваційний тунель, в якому інтерактивні дисплеї дозволять відвідувачам ознайомитися з конструкторською розробкою VISION X, інтелектуальними рішеннями ŠKODA AUTO DigiLab, отримати інформацію про додатки та інших нових розробках виробника. Крім того, ŠKODA надасть гостям інформацію про поточні можливості підключення до світової мережі і послуги забезпечення мобільності. Разом з тим, на екрані буде візуалізовано дизайн інтер'єру автомобіля c інформацією про високоякісних комплектуючих. Матеріали, використовувані в екстер'єрі автомобіля, також можуть бути протестовані різними способами в Інноваційному тунелі. В кінці тунелю встановлені дисплеї та планшети нададуть відвідувачам можливість інтерактивним шляхом отримати повну інформацію про концепцію розробки VISION X.

Останні новини