Планується, що на ринку України KAROQ буде представлений в двох комплектаціях Ambition і Style. Для нової моделі будуть доступні як повнопривідні, так і передньопривідні версії з бензиновим двигуном 1,5 TSI / 110 кВт і двома дизельними моторами 2.0 TDI / 110 кВт і 140 кВт.До замовлення будуть пропонуватися і різні версії трансмісії - з шестиступінчастою механічною КПП і роботизованою коробкою DSG.

Новий ŠKODA KAROQ втілює в собі нову емоційну і динамічну мову дизайну ŠKODA для моделей класу SUV. ŠKODA KAROQ володіє ефектною зовнішністю з уже впізнаваними «кристалічними» елементами, яка демонструє потужність, надійність і елегантність цього автомобіля. Зрослі габарити моделі дозволили інженерам ŠKODA створити неймовірно просторий салон і самий місткий багажник в класі.

Довжина нового SUV становить 4 382 мм, ширина - 1 841 мм, а висота - 1 605 мм. Колісна база довжиною 2 638 мм (для повнопривідних версій - 2 630 мм) дозволила зробити новий ŠKODA KAROQ стійким на дорозі, і в той же час створити вражаюче просторий салон.

Автомобілі ŠKODA традиційно відрізняються містким багажним відділенням: обсяг багажника нового KAROQ становить 521 літр і може бути збільшений до 1 630 літрів, якщо скласти сидіння другого ряду. У поєднанні з опціональною системою трансформації VarioFlex розмір багажного відділення може варіюватися в діапазоні від 479 до 588 літрів. Система VarioFlex має на увазі наявність трьох окремих сидінь на другому ряду, які регулюються індивідуально. Більш того, їх можна легко демонтувати, перетворивши компактний SUV в вантажопасажирський автомобіль з об'ємом багажного відсіку в 1 810 літрів.

Європейські ціни на новий кросовер SKODA KAROQ стануть відомі восени 2017 року на Міжнародній виставці у Франкфурті.​

Останні новини