«Ми пишаємося перемогою ŠKODA KAROQ в номінації «Кращий дизайн», присудженої читачами журналу Auto motor und sport, - прокоментував Крістіан Штрубе (Christian Strube), член Ради директорів ŠKODA, відповідальний за технічний розвиток. - Наші клієнти із захопленням прийняли новий фірмовий стиль бренду, яскравий і лаконічний. Премія Autonis стала найкращим тому підтвердженням, а також додатковим стимулом для нас і далі розвивати дизайн наших автомобілів».

У читацькому голосуванні взяло участь 88 нових моделей автомобілів, які надійшли на ринок протягом останніх 12 місяців. Всі моделі були розділені на 10 категорій, з яких клас SUV виявився найбільш конкурентним. Набравши 28,7% голосів (16 600 голосів), ŠKODA KAROQ впевнено обійшов 17 конкурентів і завоював вищу нагороду.

Емоційний і динамічний дизайн ŠKODA KAROQ з його чіткими лініями і «кристалічними» елементами є характерним для лінійки SUV марки ŠKODA. Потужна і агресивна решітка радіатора доповнена виразними фарами, а також рельєфним бампером і капотом. Так звана «лінія торнадо», яка тягнеться від передніх крил до задніх ліхтарів, робить дизайн більш стрімким. Вже традиційно для моделей SUV колісні арки мають захисні накладки, які надають ŠKODA KAROQ потужний і переконливий вигляд.

ŠKODA KAROQ, крім ефектного дизайну, відрізняється характерними для автомобілів ŠKODA перевагами: просторим салоном, безліччю рішень в дусі Simply Clever і можливостями мережевого підключення. KAROQ стане першою моделлю ŠKODA з цифровою панеллю приладів, яку повністю можна налаштувати, та на якій може відображатися спідометр, тахометр, навігаційна карта та інша інформація. ŠKODA KAROQ дозволяє водію вибрати варіант оформлення панелі і налаштувати її відповідно до своїх уподобань.

​​В Україні ŠKODA KAROQ з'явиться вже в березні 2018 року. Будуть доступні бензиновий 1,5 TSI/110 кВт і дизельний мотор 2.0 TDI/140 кВт в версії монопривода і повного. ​​

Кращі традиції та інновації чеського бренду для наших клієнтів!

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини