SKODA - офіційний автомобільний партнер ELLE Summer Party

9. července 2018
27 июня состоялась традиционная вечеринка ELLE Summer Party, в рамках которой были экспонированы популярные модели бренда SKODA.

Стильний журнал про моду і красу ELLE об'єднався з сильним автомобільним брендом SKODA з метою провести незабутню літню вечірку. Захід, який вже стало культовим, зібрало цінителів стилю, гарної музики та інноваційних автомобілів. Вечірка відбулася в рамках традиційного фестивалю Leopolis Jazz Fest 2018 у популярному концерт-холі міста Львів - Malevich. Синергія стильних брендів залучила понад 500 відвідувачів.

Актуальний дизайн нової модельної лінійки SKODA, підкреслений чіткістю і елегантністю ліній, ассоціірующіхс я з гранями кристала богемського кришталю, гармоніював з відомим fashion-брендом в атмосфері сучасного звучання ритм-блюз.

Літню вечірку в цьому році відкрили популярні музиканти і DJ. В цей день зі сцени звучали музичні сети DJ Costel Van Dein і DJ Majestic. Хедлайнером вечора був фіналіст шоу «Голос країни» та національного відбору «Євробачення-2018» співак і композитор Laud. Крім безлічі запальних треків гості змогли насолодитися і сфотографуватися з яскравою експозицією автомобілів SKODA KAROQ і SKODA OCTAVIA. Головною прикрасою концерт-холу був автомобіль SKODA KAROQ, який практично височів біля сцени на спеціальному подіумі. Всі бажаючі робили емоційні знімки на тлі автомобілів і записалися на тест-драйв SKODA.​

Компанія «Єврокар» дякує за допомогу в організації дилерське підприємство «Автотрейдинг-Львів».


Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини