Лише через декілька місяців після успішного старту продажів нового ŠKODA Superb автовиробник вперше представить версію флагманської моделі в кузові універсал. Як і версія седан, Superb Combi виходить на абсолютно новий рівень з точки зору дизайну і технологій. «ŠKODA намір продовжити зростання, посилюючи емоційну складову поряд з ключовими цінностями бренду - місткістю і функціональністю, - зазначає Голова Ради директорів ŠKODA AUTO Вінфрід Фаланд (Winfried Vahland). - У новому Superb Combi нам вдалося досягти ідеального поєднання естетики і функціональності ».

Superb третього покоління в кузові універсал пропонує якісно новий рівень комфорту. На окрему увагу заслуговує адаптивна система динамічного контролю ходової частини (DCC), що включає систему вибору режиму водіння (Driving Mode Selection). Модель обладнана новою системою кондиціонування, вперше реалізованої з використанням технології трьохзонного клімат-контролю, а також панорамним люком з електроприводом, додатковим обігрівачем, підігрівом сидінь, датчиком дощу / світла, бездротовим обігрівом вітрового скла і обігрівом форсунок омивача лобового скла. Для п'ятої двері з електроприводом доступна функція безконтактного відкривання. Нові системи як ніколи раніше спрощують маневрування на парковці.

ŠKODA Superb Combi забезпечує широкі можливості підключення пристроїв і засобів зв'язку. Функція SmartGate дозволяє отримати доступ до даних автомобіля з мобільного пристрою. Високошвидкісне підключення до інтернету перетворює Superb Combi в справжній хот-спот на колесах. Нова інформаційно-розважальна система може автоматично підключатися відразу до декількох смартфонів, при цьому вибрані додатки виводяться на екран дисплея автомобіля.

Високий рівень безпеки - ключовий принцип чеського бренду. Новий ŠKODA Superb Combi оснащується всіма допоміжними системами для водія, присутніми в новому седані Superb. У стандартну комплектацію моделей для Західної Європи входять система контролю дистанції попереду Front Assist з функцією аварійного гальмування (City Emergency Brake), система аварійного гальмування (Multi-Collision Brake), що є частиною системи ESC, електронна система контролю тиску в шинах, вдосконалена система електронного блокування диференціала XDS +. В якості опції пропонуються: система автоматичного контролю дистанції (Adaptive Cruise Control), проактивний захист водія і переднього пасажира (Crew Protect Assist), асистент руху по смузі (Lane Assist), система допомоги при русі в пробках (Traffic Jam Assist), система контролю сліпих зон (Blind Spot Detect), асистент виїзду з парковки заднім ходом (Rear Traffic Alert), асистент аварійної зупинки (Emergency Assist), асистент розпізнавання втоми водія (Driver Alert) і багато іншого.

Крім цього, автомобіль за бажанням можна обладнати функцією маскування дальнього світла в складі інтелектуальної системи управління світлом Smart Light Assist, системою управління дальнім світлом Light Assist і адаптивними передніми фарами Adaptive Frontlight System.

Завдяки інноваційній технології MQB салон нової моделі має максимальним об'ємом вільного простору в сегменті. Як салон, так і багажне відділення автомобіля відрізняються підвищеною місткістю.

Зі складеними сидіннями обсяг багажника досягає майже 2 000 л - такий показник зустрічається лише в моделях більш високого класу.

Новий ŠKODA Superb Combi встановлює високі стандарти економічності і рівня викидів. Зниження витрати палива і рівня викидів CO2 в порівнянні з попереднім поколінням досягає 30%. У той же час нові силові агрегати стали потужнішими на 20%.

Емоційну атмосферу стенду ŠKODA у Франкфурті доповнять дві спортивні новинки: ŠKODA Octavia RS 230 і ŠKODA Fabia R5 Combi. Octavia RS 230 - це найсучасніші технології і видатна потужність. RS 230 - перша автомобіль бренду, який в базовій комплектації оснащується електронною системою блокування диференціала, що забезпечує чудові динамічні характеристики в поворотах. Дволітровий двигун (230 к.с.), розганяє Octavia RS 230 від 0 до 100 км / год всього за 6,7 секунд. Максимальна швидкість досягає 250 км /год, що робить ŠKODA Octavia 230 RS найшвидшою Octavia за всю історію марки. Крім того, автовиробник представить яскравий концепт-кар ŠKODA Fabia R5 Combi - модифікацію успішного ралійного боліда ŠKODA Fabia R5 в кузові універсал.

Останні новини