Всього 3,9 л на 100 км - буде потрібно Rapid 1,2 TSI потужністю 90 к.с. в заміському циклі (траса). У комбінованому циклі даному двигуну потрібно всього 4,6 л / 100 км (траса / місто). Двигун 1,2 TSI / 90 к.с. має рівень емісії EU 6 і забезпечує традиційну для SKODA економічність споживання палива.

Завдяки економічним і надійним двигунам SKODA, власники Rapid можуть сміливо вирушати в подорож у наймальовничіші куточки України не побоюючись надмірних витрат на заправку свого автомобіля. Наприклад, щоб подолати відстань 510 км, яке відокремлює Київ і Львів динамічному Rapid знадобиться всього 19 літрів палива на весь маршрут!* Якщо ж Ви вирішили провести уїк-енд в Одесі, то на проходження цього популярного маршруту протяжністю 480 км (Київ - Одеса), вашому Rapid знадобиться близько 18 літрів палива*.

Розвиток технології TSI є одним з ключових елементів стратегії розширення лінійки економічних і екологічних двигунів концерну Volkswagen. Новий двигун TSI 1,2 л продовжує успіх цього сімейства двигунів. При модернізації невеликих за робочому об'єму, але потужних двигунів цього модельного ряду основний акцент виробника робився на послідовну оптимізацію потужних характеристик і полегшення конструкції. Завдяки чому, даний двигун дозволяє досягати більш високих динамічних характеристик при істотному зниженні витрати палива.

В офіційній дилерській мережі «Єврокар» SKODA Rapid 1,2 TSI / 90 к.с. можна придбати за новою ціною, еквівалентною 15 343 доларам США. **

Більше інформації про модель можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» http://ru-ua.skoda-auto.com

** Вартість SKODA Rapid в комплектації Active 1,2TSI / 90 л.с. складає 343698 гривень, що є еквівалентом 15 343 дол. США, по використовуваному компанією «Єврокар» розрахунковим курсом гривні до долара США - 22,401 грн ./$ (курс НБУ + 2,5%). Ціна в гривні вказана станом на 22.09.2015 р Вартість у національній валюті України змінюється прямо пропорційно зміні курсу гривні до долара США, встановленим НБУ на дату оплати, по відношенню до курсу гривні до долара США, встановленим НБУ на 22.09.2015 р Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі SKODA на сайті http://ru-ua.skoda-auto.com

* Витрата палива вказано для автомобіля SKODA Rapid 1.6 TDI / 105 к.с. Відстань між містами Київ і Львів склало 510 кілометрів. Відстань між містами Київ та Одеса склало 480 кілометрів. Відстань між містами Київ та Харків склало 470 кілометрів. Відстань між містами Київ і Дніпропетровськ склало 450 кілометрів. Показники витрат палива можуть відрізнятися в залежності від встановленого додаткового обладнання, способу управління, кількості пасажирів, якості палива, стану дороги, транспортної ситуації, кліматичних умов і стану автомобіля.

Останні новини