ŠKODA розкрила подробиці створення інтер'єру VISION RS (відео)

6. září 2018
Відео створення інтер'єру VISION RS дозволяє заглянути в дизайнерську студію, яка знаходитися в Чехії.
  • Інтер'єр ŠKODA VISION RS поєднує в собі спортивний характер і чіткість ліній
  • Відео розкриває особливості дизайну інтер'єру концепт-кара
  • Спортивна новинка відсвяткує світову прем'єру на Паризькому автосалоні 2018 року

Млада-Болеслав, 6 вересня 2018 року. ŠKODA VISION RS створює уявлення про майбутні моделі ŠKODA RS. Дизайнерські ескізи дозволяють поглянути на інтер'єр концептуальної розробки перед офіційною світовою прем'єрою на Паризькому автосалоні в жовтні. Відео демонструє інноваційний інтер'єр, який створювався в дизайнерській студії в Празі.

Відео створення інтер'єру VISION RS дозволяє заглянути в дизайнерську студію, яка знаходитися в Чехії. Перед тим як потрапити в майстерню, вас зачарують види на Празький Град, Карлів міст, Танцюючий будинок і Палац Жофін. Саме тут, на набережній Масарика, у надихає обстановці розробляються проекти для майбутніх моделей ŠKODA.

На відео дизайнер ŠKODA створює спортивний та легкий інтер'єр автомобіля з «плаваючими» сидіннями, кришталевими елементами, яскравими і чіткими лініями. Спортивний характер ŠKODA VISION RS підкреслять вагомою технічною складовою.

Подовжена приладова панель з карбоновими елементами підкреслює симетричні контури решітки радіатора ŠKODA. Внутрішнє оформлення VISION RS складається з спеціально вирізаного кришталю ручної роботи від чеського виробника скла «Lasvit». Панель приладів має характерний дизайн для RS з підсвічуванням і сенсорним екраном інформаційно-розважальної системи.

Центральна консоль VISION RS, а також каркас перемикача DSG повністю виконані з вуглепластика. Цей високотехнологічний матеріал також використовується для декоративних елементів, дверних панелей і сидінь, що надає інтер'єру спортивний характер. На додаток до спортивної зовнішності, екологічність є ще одним ключовим елементом ŠKODA VISION RS. Автомобіль виконаний з екологічно чистих матеріалів, кришталю і вуглепластика. Використовуваний вуглепластик складається з 100% переробленого поліестеру, а оббивка сидінь зі штучної замші Alcantara.

Останні новини