Тімбілдінг дилерської мережі «Єврокар Сервіс»

15. dubna 2019
11-12 квітня 2019 року представники дилерських підприємств мережі «Єврокар Сервіс» взяли участь в тімбілдінгу.

11-12 квітня 2019 року представники дилерських підприємств мережі «Єврокар Сервіс» взяли участь в тімбілдінгу. Найкращі дилери приїхали на Закарпаття відвідати завод «Єврокар» в м.Соломоново, обмінятися досвідом та поспілкуватися з колегами з різних міст України.

В мотиваційній поїздці взяли участь представники 19 компаній – переможці Мотиваційної програми з підтримки продажу оригінальних запасних частин та аксесуарів ŠKODA.

Під час поїздки для учасників було організовано екскурсію на завод «Єврокар», відвідування термальних басейнів Косино, Мукачівського замку та винного залу на заводі «Чизай».

На святковій вечері представники компанії «Єврокар Сервіс» оголосили результати роботи дилерських підприємств у 2018 році та нагородили найкращих дилерів дипломами та пам’ятними сертифікатами. Дипломи за прагнення високих стандартів, за професіоналізм та ефективну роботу, за високі показники продажу оригінальних запасних частин та аксесуарів, а також сувеніри з колекції ŠKODA стали пам’ятними подарунками для переможців.

Компанія «Єврокар Сервіс» ще раз вітає переможців та бажає їм подальших досягнень. Сподіваємось, що в наступних етапах мотиваційної програми до команди переможців приєднаються інші представники дилерської мережі.

Останні новини