Потрібно відзначити, що в результаті успішної роботи всіх підприємств дилерської мережі «Єврокар», в 2016 році марка ŠKODA в Україні зайняла 4-у позицію * в рейтингу продажів нових автомобілів, з часткою ринку 6,4% *. Завдяки високим стандартам якості обслуговування в дилерській мережі індекс утримання клієнтів в продажах склав 90% ** в 2016 році. Постійне збільшення рівня задоволеності клієнтів є пріоритетом у розвитку марки ŠKODA. Бути в ТОП-3 на світовому ринку за показниками задоволеності якістю автомобілів, роботи дилерів і рівнем післяпродажного обслуговування - стратегічна мета бренду.

Престижна премія «Best Dealer» - це нагорода автовиробника ŠKODA AUTO a.s., яка була заснована в 1998 році і на щорічній основі вручається підприємствам дилерській мережі ŠKODA, що показали кращі результати в різних сферах діяльності.

Щорічно, в процесі визначення Кращого дилера ŠKODA в Україні проводиться інтегральна оцінка результатів діяльності дилерських підприємств в сферах продажів і сервісного обслуговування, в тому числі глобального дослідження задоволеності клієнтів ŠKODA CSS (Custumer Satisfaction Survey). За підсумками інтегральної оцінки в 2016 році Кращим дилером ŠKODA за всіма показниками був визнаний ТОВ «ТД« Євромоторс ", м.Хмельницький.

Щовесни, дилерські підприємства ŠKODA з більш, ніж 20 країн світу, номіновані на премію «Кращий дилер» на своєму локальному ринку, збираються на Міжнародній церемонії нагородження «Best Dealer ŠKODA», щоб представити свою країну і отримати найпрестижнішу премію від автовиробника. Щорічно, протягом уже 10 років, підприємства дилерської мережі «Єврокар» відзначаються премією «Best Dealer ŠKODA», доводячи успішними результатами відповідність високим стандартам автовиробника і прихильність марці ŠKODA. ​​

Цього року Міжнародна церемонія нагородження відбулася в Іспанії на острові Тенеріфе. Україна на Міжнародній церемонії «Best Dealer 2016» представив генеральний директор ТОВ «ТД« Євромоторс »Віктор Параска.

ТОВ «ТД« Євромоторс» є офіційним дилером ŠKODA з 2010р. За час співпраці компанія« Євромоторс »неодноразово демонструвала найвищі показники діяльності серед підприємств дилерської мережі ŠKODA в Україні. В тому числі, титул «Кращий дилер ŠKODA 2016» - не перша міжнародна нагорода компанії, «Євромоторс» був визнаний «Кращим дилером» за підсумками 2011 року. Крім того, компанія була окремо відзначена за результати, досягнуті в 2014 році.

ТОВ «Єврокар» дякує дилерів за роботу, відданість бренду і підтримку іміджу марки ŠKODA на високому рівні.

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку.

* Дані ІАГ «Автоконсалтинг» за 12 міс. 2016 року

Останні новини