Також, тільки до кінця місяця найкомфортніша SKODA Octavia Combi в комплектації Elegance 2.0 TDI / 143 к.с. DSG стала доступнішою до 27427 грн *. А при покупці Octavia в кузові ліфтбек і комплектації Elegance 2,0 TDI / 143 л.с.DSG - економія досягає 25 793 грн. *

На 16442 грн.* Вигідніше в квітні можна придбати «Автомобіль 2015 в малому класі» - SKODA Spaceback, а також найпопулярніший народний автомобіль SKODA Rapid в комплектації Ambition з двигуном 1.2 TFSI / 105 к.с.

Автомобілі модельного ряду SKODA виробляються в Україні. Виробник і постачальник сертифіковані відповідно до міжнародних стандартів і відповідають стандартам якості Volkswagen Group. Це дозволяє компанії забезпечувати високу якість продукції SKODA на етапі виробництва, в процесі продажів і післяпродажного обслуговування.


Більше інформації про моделі можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» http://www.skoda-auto.ua/

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка покриває всю територію України. В дилерській мережі SKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа SKODA є однією з найбільших в Україні, вона визнана кращою в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

* Еквівалент вигоди при покупці моделі SKODA Octavia Combi L & K, в комплектації 1,8 TSI / 180 к.с. 4x4 DSG становить 1676 доларів США. Вигода при покупці SKODA Octavia Combi в комплектації Elegance 2.0 TDI / 143 к.с. DSG становить 1141 доларів США, а при покупці Octavia 2.0 TDI / 143 к.с. DSG - 1073 долар США. SKODA Rapid Ambition і Spaceback Ambition 1.2TFSI / 105 к.с. становить 684 долара США, вигода при покупці SKODA Rapid і Spaceback Elegance 1.6TDI / 105 л.с становить 724 доларів США. Сума вигоди в національній валюті України змінюється прямо пропорційно зміні курсу долара США, встановленого НБУ на дату оплати. Сума вигоди вказана станом на 01.04.2015. Вигода поширюється на автомобілі Octavia A7, Rapid, Spaceback, що знаходяться на складах в Україні і вироблені до лютого 2015р. Кількість автомобілів обмежена.

Останні новини