• Нове слово в гібридних автомобілях від ŠKODA
  • Автентичний дизайн нового VISION X
  • Міський кросовер - третя модель в сегменті SUV
  • Швидкозростаюче поповнення в класі кросоверів є ще одним основоположним кроком стратегії «ŠKODA 2025»


Завдяки своїм компактним розмірам ŠKODA VISION X позиціонується виробником як ідеальний автомобіль для активного міського життя. Точні лінії, елегантні контури створюють яскравий і динамічний характер. Риси спорткара, великий панорамний скляний дах і 20-дюймові легкосплавні диски роблять ​VISION X дуже емоційним.

​​Інтер'єр нового ŠKODA VISION X є втіленням кращих дизайнерських рішень. Широка ергономічна панель з кольоровим багатофункціональним дисплеєм ідеально поєднується з інтер'єром. Доступ до інформаційно-розважальних систем і службам зв'язку інтуїтивно простий і зручний.

Интерьер нового ŠKODA VISION X является воплощением лучших дизайнерских решений. Широкая эргономичная панель с цветным многофункциональным дисплеем идеально сочетается с интерьером. Доступ к информационно-развлекательным системам и службам связи интуитивно простой и удобный.

ŠKODA VISION X – нове бачення сучасного кроссовера від чеського бренду. Планується, що третя модель успішної лінійки SUV приверне нову аудиторію і збільшить​ число шанувальників бренду.

Розширення лінійки класу SUV в швидко зростаючому сегменті позашляховиків є важливим етапом стратегії «ŠKODA 2025». Відповідно до цієї стратегії, до 2025 року планується запуск на ринок гібридних автомобілів, що підключаються електричним модулем. Передбачається, що до 2025 року кожен четвертий автомобіль в світі буде мати гібридний або електричний двигун.

Останні новини