Переваги доповнює унікальна програма лояльності ŠKODA 24 *, завдяки якій всі власники автомобілів ŠKODA можуть отримати ще більше комфорту і турботи від улюбленої марки: цілодобову сервісну і інформаційну підтримку, спеціальні знижки на автозаправних станціях, знижки на страхові послуги і придбання туристичних пакетів, знижки на придбання обладнання для систем супутникової охорони автомобілів, і безліч інших ексклюзивних пропозицій. *

Скористатися новими перевагами програми лояльності ŠKODA 24 * дуже просто. Компанія «Єврокар», в рамках Року переваг від ŠKODA, запрошує всіх поціновувачів сучасних технологій, надійності і комфорту, відвідати дилерські автосалони ŠKODA в період з 8 по 28 серпня 2016 року, протестувати будь-якої з вподобаних автомобілів ŠKODA, і, крім гарного настрою і справжнього задоволення від тест-драйвів кращих автомобілів марки, - отримати нові пластикові картки програми лояльності ŠKODA 24 *, а також можливість взяти участь в розіграші уїк-енду від ŠKODA! **

Приходьте, тестируйте улюблені автомобілі, і особисто переконаєтеся в тому, що Рік переваг від ŠKODA триває і наших клієнтів чекає ще безліч нових вигідних пропозицій! Чекайте найкращі пропозиції від ŠKODA - щомісяця!

Більше інформації про ціни і переваги ŠKODA можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар»

http://ru-ua.skoda-auto.com

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

* Картку «ŠKODA 24» можна отримати в усіх автосалонах дилерської мережі «Єврокар».

Більш детальну інформацію стосовно сервісних послуг можна отримати в авторизованих сервісних центрах або за телефоном «гарячої лінії» 0 800 500 023.

Більш детально на сторінці http://www.eurocar.com.ua/skoda -24-page/​

** Більш детальну інформацію про акцію можна знайти на сайті «Єврокар» www.skoda-auto.ua/special_offers/

Останні новини