SKODA запустила чат-бот Laura на сайті!

8. prosince 2020
Напередодні свят компанія «Єврокар» підготувала подарунок клієнтам - віртуальний помічник на сайті імпортера! Зручний інтерфейс допоможе за лічені секунди знайти всю необхідну інформацію.

Компанія «Єврокар» запустила новий ефективний інструмент комунікації з клієнтами. Онлайн-помічник Laura - швидко відповість на ваші питання, зможе записати на тест-драйв, запропонувати кращі опції від дилера, при цьому займаючи мінімум вашого часу. Все що вам потрібно - відкрити сайт https://www.skoda-auto.ua/ і вибрати необхідну категорію питань в спливаючому вікні праворуч. Всього кілька секунд потрібно боту щоб оперативно відповісти.

Розумна Laura автоматизує всі відповіді клієнта і моментально передає інформацію для обробки дилеру. Менеджер дилерського центру прийме запит, після чого продовжить комунікацію безпосередньо з клієнтом. Це дозволить менеджеру відразу надати інформацію про запитувану модель або підтвердити час бажаного тест-драйву.

Ми впровадили чат-бот на сайті для того, щоб наші клієнти могли отримувати моментальні відповіді в будь-який час доби. Ми цінуємо час наших клієнтів, тому розробляємо і впроваджуємо нові інструменти комунікації для кращої роботи.

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008

 

Останні новини