ŠKODA KODIAQ доступний за вигідною ціною

22. listopadu 2019
Компанія «Єврокар» оголошує про спеціальні вигідні умови придбання позашляховика ŠKODA KODIAQ. Розумний і автентичний позашляховик, який з'єднав кращі Діджитал і Simply Clever рішення, доступний від 694 981 грн. Кількість автомобілів обмежена! *

У той час як інші борються за стиль або практичність, ŠKODA KODIAQ вже поєднав в собі більше 40 продуманих і сучасних рішень, які покликані поліпшити і спростити щоденне використання автомобіля. Зручні ніші для речей, віртуальна педаль, фіксатори перевезених вантажів, захисні висувні молдинги, тримач для планшета - далеко не все clever рішення, які має KODIAQ.

Стартова ціна для ŠKODA KODIAQ в комплектації Ambition з двигуном 1,4 TSI 110 кВт 6MG (4х4) потужністю 150 к.с. - 694 981 грн. Ціна на дизельний мотор об'ємом 2,0 TDI CR 110 кВт 6MG (4х4) потужністю 150 к.с варіюється від 744 979 грн *.

KODIAQ створений для рішень завдань будь-якої складності: він легко впорається з бездоріжжям, пропонуючи власникам комфортні і безпечні подорожі на далекі відстані, при цьому витрата палива на 100 км найнижча в класі - 6 літрів в комбінованому циклі. Комфортний дорожній просвіт - 187мм, режим off-road, наявність великого вибору систем допомоги водієві дозволяють автомобілю миттєво реагувати на зміни дорожньої ситуації, а також контролювати процес паркування. Наприклад, система допомоги при парковці Parking Assisst дозволить припаркуватися на невеликих ділянках, камера кругового виду запропонує більш широкий кут огляду, система сліпих зон забезпечить безпечний обгін, а Drive Alert порадить відпочити якщо «відчує», що водій втомився. Lane Assist в багатьох дорожньо-транспортних ситуаціях допомагає за допомогою втручання в керування автомобілем утримуючи його на смузі руху. Front Assist розпізнає критичну ситуацію на певній відстані від перешкоди і допомагає розрахувати необхідний гальмівний шлях. Inteligent Light Assist - асистент фар дальнього світла, який автоматично їх вмикає і вимикає в залежності від умов освітлення і ситуації на дорозі.

На додаток до бездоганних технічних характеристик, KODIAQ має безліч сучасних Діджитал-рішень. Наприклад, SmartLink, який включає в себе CarPlay і Android Auto, дозволять інтегрувати мобільні пристрої з інформаційно-розважальними системами автомобіля, виводячи на екран карти Google або TomTom, актуалізуючи трафік на дорогах.

SmartGate забезпечує USB або Wi-Fi комунікацію з системами автомобіля, використовуючи мобільний додаток ŠKODA OneApp, передає дані про поїздку, витраті палива, прискоренні і навантаженні під час руху на мобільному пристрої користувача. Додаток ŠKODA Media Command дозволяє пасажирам здійснювати бездротове управління навігацією, радіо, музикою з мобільних пристроїв, підключених через Wi-Fi.

Infotainment Online, як складова частина інформаційно-розважальних систем Amundsen і Columbus, здійснює візуально-технічну підтримку водія, рекомендуючи найближчі заправні станції при необхідності дозаправки; пропонує інформацію про погоду в пункті призначення для коригування маршруту, а також передає актуальні світові і локальні новини по завантажених RSS-каналах.

У 2019 базові комплектації ŠKODA KODIAQ були істотно поліпшені. Так, в комплектацію AMBITION увійшли такі важливі опції як: задній парктронік, що складаються зовнішні дзеркала заднього виду і Bluetooth - з'єднання; комплектацію STYLE поповнили радіо "BOLERO", підігрів керма, задній і передній парктроніки; комплектація L&K отримала навігаційну систему "AMUDSEN" і ряд додаткових опцій. Цього року замість 2-х років гарантії клієнтам пропонується в базовій комплектації продовжена гарантія - 4 роки або 90 000 км пробігу **.

Важливою перевагою купівлі автомобілів ŠKODA сьогодні є вигідна кредитна програма від компанії «Єврокар». Головною складовою фінансової програми є можливість придбання автомобіля ŠKODA з мінімальним щомісячним платежем. Наприклад, виплата по кредиту ŠKODA KODIAQ при першому внеску 60% і терміні кредитування 84 місяців складе від 4 194 грн. у місяць. Розрахувати щомісячний платіж для будь-якої моделі ŠKODA можна в офіційному дилерському центрі ŠKODA на всій території України. ***

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

* Рекомендована роздрібна ціна автомобілів вказана станом на 21.11.2019 року. Вартість автомобілів в гривні змінюється прямо пропорційно зміні курсу долара США до гривні, встановленого НБУ на дату оплати. Детальна інформація про ціни на сайті - www.skoda-auto.ua

** Пакет продовженої гарантії активується після 24 календарних місяців, якщо пробіг автомобіля менше 90 000 км. З детальними умовами пакета продовженої гарантії і гарантійних зобов'язань на автомобілі Skoda Kodiaq можна ознайомитися в дилерській мережі ŠKODА.

*** Щомісячний платіж для автомобіля ŠKODA KODIAQ 1,4 TSI 110 кВт 6MG (4х4) станом на 21.11.2019 року становить 4 194 гривні при першому внеску 60% і терміні кредитування - 84 місяців, реальна процентна ставка - 7,4% річних. Максимальна сума кредиту - необмежена. Кредитує банк АТ «Ощадбанк». Ліцензія НБУ № 148 від 05.10.2011 р

 

Останні новини