Концепт являє собою ідеальне поєднання естетики, потужності і функціональності. За останні роки ŠKODA повністю оновила і розширила свій модельний ряд. Наступним етапом стане розширення лінійки ŠKODA в сегменті позашляховиків.

ŠKODA вперше заявила про новий вектор розвитку дизайну марки у 2014 році, представивши концепт VisionC. Зараз же, оновлений корпоративний стиль знайде відображення і в моделях сегменту SUV. VisionS (S - позначення для класу SUV) демонструє елементи виконання майбутнього SUV від ŠKODA, який буде більшим за успішний ŠKODA Yeti. Значні габарити відразу привертають увагу до нового концепту на дорозі: його довжина становить 4,7 м, ширина - 1,91 м, а висота - 1,68 м. Інтер'єр відрізняється традиційної для ŠKODA місткістю, популярною серед клієнтів марки: ŠKODA VisionS пропонує три ряди сидінь і при цьому забезпечує досить простору для комфортного розміщення шести пасажирів.

Екстер'єр концепту VisionS відображає новий емоційний заклик бренду: чіткі межі і гострі лінії формують експресивний силует автомобіля, а кристалічні елементи надають додаткові акценти. Дизайн капоту заснований на креативному використанні пластичних елементів: фактурні лінії плавно спускаються вниз, з'єднуючись у логотип бренду. Широка решітка радіатора і чотири завужені світлодіодні фари задають стиль передньої частини автомобіля, підкреслюючи його позашляховий​​ характер. ​​

Вид збоку також підкреслює енергійний характер VisionS. Чітка лінія торнадо проходить по всій довжині потужного кузова автомобіля, а незграбні колісні арки доповнюють позашляхові акценти. Контур крил і лінії дверей утворюють глибоку виїмку над порогами. Похилий дах з довгим спойлером і втягнутою задньою частиною створюють відчуття динаміки і стрімкості, навіть коли автомобіль нерухомий.

Задня частина VisionS відрізняється відточеним скульптурним дизайном. Потужний дифузор примикає до великих вихлопних труб, надаючи позашляховику вражаючий зовнішній вигляд. Логотип ŠKODA і завужені задні фари з ретельно окресленими кристалічними елементами розташовані під заниженим заднім склом. Характерні для ŠKODA С-образні обриси простежуються в усьому образі автомобіля - від задніх фар до плоских відбивачів на бампері.​

Останні новини