• Топовий спортивний KODIAQ дебютує на Паризькому автосалоні 2018 року
  • Перший SUV ŠKODA, в якому в стандартних опціях пропонуються світлодіодні фари і віртуальна панель
  • Ексклюзивна опція Race Blue вперше доступна для позашляховиків ŠKODA
  • Двигун став ще більш потужним завдяки системі Dynamic Sound Boos

На відео ŠKODA можна побачити повністю світлодіодні фари автомобіля, віртуальну панель і нову динамічну систему звуку, яка підкреслює спортивний характер ŠKODA KODIAQ RS.


ŠKODA KODIAQ RS має найпотужніший дизельний двигун в історії ŠKODA (176 кВт, 240 к.с.), а також повнопривідну і адаптивну підвіску, які роблять позашляховик першим високопродуктивним автомобілем марки, розробленим спеціально для спортивного режиму водіння. Динаміка автомобіля підкреслена світлодіодними фарами з кристалічним ефектом, які входять в стандартну комплектацію, і характерним дизайном для позашляховиків ŠKODA. На відео зображено новий колір Race Blue, який вперше доступний для лінійки SUV ŠKODA.

До стандартного обладнання ŠKODA KODIAQ RS входить віртуальна панель з індивідуальним налаштуванням в карбоновому оформленні. «Спорт» - п'ятий варіант компонування дисплея, на додаток до вже знайомим чотирьом, в якому лічильник оборотів двигуна і спідометр відображені в центрі.

KODIAQ RS - перша в історії модель ŠKODA, яка пропонує Dynamic Sound Boost. Ця складна система використовує дані бортового комп'ютера автомобіля і регулює звук двигуна в залежності від обраного режиму руху. В результаті водій отримує величезне задоволення від звуку працюючого двигуна і, додатково, інформацію про його режим роботи.

ŠKODA KODIAQ RS вперше буде представлений світовій громадськості на Паризькому автосалоні в жовтні поточного року.

Останні новини