​​«ŠKODA Kodiaq - це справжній прорив для ŠKODA, в тому числі і в Україні. Це модель, яка відкриває для марки нові сегменти ринку, нових клієнтів і, разом з тим, Kodiaq відкриває нову модельну лінійку SUV ŠKODA, продовження якої ми побачимо в новому Yeti. У той же самий час, Kodiaq зберігає автентичність бренду. Це проявляється і в елементах дизайну, і в якості і надійності технічних рішень, і в інноваційності моделі. Kodiaq - це перша модель SKODA, в якій так масштабно реалізовані технології підключення до інтернету, допоміжних систем для водія, систем інтертейменту для пасажирів», зазначає Марина Яковлєва, генеральний директор компанії «Єврокар».

На прем'єру були запрошені посол Чеської республіки в Україні, представники ŠKODA AUTO, журналісти провідних автомобільних видань, корпоративні клієнти компанії «Єврокар».

Оскільки концептуально ŠKODA Kodiaq демонструє зв'язок технологій і природи в сучасному світі і втілює всі найбільш значущі інновації марки, модель була представлена ​​в форматі презентації, із застосуванням технологій 3D - меппінга, віртуальної і доповненої реальностей. На початку вечора гості заходу отримали можливість взяти участь у фотосесії з ведмедями, на честь яких новий автомобіль отримав свою назву і навіть позмагатися один з одним на кращий улов в «ведмежої​» риболовлі. Але беручи до уваги інноваційність моделі, а також одну з найважливіших для марки цінностей - безпеки, ведмедики були несправжніми, а віртуальними. Крім того, після закінчення прес-конференції всі бажаючі взяли участь у віртуальному тест-драйві, створеному спеціально для презентації Kodiaq, і отримали можливість промчати по віртуальному мегаполісу і лісовій дорозі, попутно оцінивши роботу систем електронних помічників, в тому числі камеру Area View, яка дозволяє побачити на екрані монітора навколишній простір і сліпі зони; систему «Start/Stop», яка призначена для автоматичного відключення і перезапуску двигуна автомобіля з метою економії палива, за рахунок скорочення часу роботи двигуна на холостому ходу, систему Off-road, яка без запинок перемикається з асфальтованої дороги на бездоріжжі. А також інші системи - Front Assistant і детектор сліпих зон Blind Spot Detect.

Зрозуміло, на презентації були представлені не тільки віртуальні автомобілі, але і справжні: дві повнопривідні версії ŠKODA Kodiaq в комплектації Style з бензиновим двигуном 2,0 TSI потужністю 180 к.с. DSG і дизельним 2,0 TDI потужністю 150 к.с.

В цілому ж, на ринку України Kodiaq представлений в двох комплектаціях Ambition і Style. Для нової моделі доступні 4 повнопривідні версії, з двома видами бензинових двигунів 1,4 TSI/110 кВт і 2,0 TSI/132 кВт, і двома дизельними моторами 2.0 TDI/110 кВт і 140 кВт. До замовлення пропонуються і різні версії трансмісії - з шестиступінчастою механічною КПП і роботизованою коробкою DSG.

Більше інформації про моделі можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» skoda-auto.com

Довідка:

​ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія «Єврокар» надає послуги через дилерську мережу ŠKODA, яка покриває всю територію України В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2008.

Останні новини