В рамках проекту «Дні Безпеки зі ŠKODA» автомобільний Бренд проведе ряд заходів і активностей для всіх бажаючих. З початком навчального року дуже важливо нагадати дітям, і навіть дорослим, про сувору необхідність дотримання правил дорожнього руху як пішоходами, так і водіями. Саме тому, в цьому році компанія «Єврокар» підтримає Всеукраїнський конкурс соціальних фото та відеоробіт, в рамках проекту «Безпечна країна», організований Фондом допомоги постраждалим в результаті ДТП. Даний конкурс має на меті поінформувати громадськість про проблему і методи запобігання всіх видів насильства і травматизму, в тому числі і в результаті дорожньо-транспортних пригод. Конкурс розрахований на учнів та вихованців навчальних закладів (до 14 років за згодою батьків) і включає суворі правила відбору робіт, з якими ви можете ознайомитися на сайті: https://bit.ly/2V9ujGM. Звертаємо увагу, що термін подачі робіт до 18 жовтня! Переможець номінації «Молодь за Безпека руху» (відео) отримає сучасну відеокамеру GoPro HERO від Бренда ŠKODA, а учасники, які займуть 2-е і 3-е місце, - сертифікат на покупку устаткування для зйомок.

Разом з тим, у всіх дилерських центрах ŠKODA пройде освітня програма, покликана підвищити рівень обізнаності всіх учасників руху на дорогах. У реалізації програми візьмуть участь представники Фонду допомоги постраждалим в результаті ДТП та Інституту медицини транспорту МОЗ України. З 16-17 листопада у дилерів ŠKODA пройде ряд цікавих, а головне пізнавальних активностей для всіх бажаючих. У програмі заходів заплановані цікава лекція, тематичні конкурси, спеціальні розіграші та багато іншого. Додатково гості зможуть ознайомитися з модельним рядом автомобілів ŠKODA, пройти тест-драйв і оцінити існуючі системи безпеки. Високий рівень активної і пасивної безпеки - одне з вагомих переваг Бренда, за яку споживачі цінують автомобілі марки ŠKODA. Європейські фахівці програми оцінки нових автомобілів Euro NCAP заслужено віддають найвищу оцінку, в 5 зірок, автомобілів ŠKODA. Пропонуючи кращі рішення своїм клієнтам у кожної нової або рестайлінгової моделі все більше сучасних та інноваційних систем безпеки, таких як: система допомоги при парковці Parking Assist, система кругового огляду, датчики допомоги при виїзді з парковки заднім ходом Rear Traffic Alert, адаптивний круїз-контроль, система визначення сліпих зон Blind Spot Detect, система утримання в смузі Lane Assist і інші.

В ігровій формі навчити дітей важливим правилам - така мета конкурсу дитячих малюнків на сторінці ŠKODA в Facebook. Продовжуючи цю ініціативу, запрошуємо маленьких учасників дорожнього руху взяти участь у конкурсі дитячих малюнків на тему «Правила дорожнього руху», який відбудеться в листопаді. На сторінці ŠKODA в Facebook шукайте пост з конкурсом і залишайте фото малюнків в коментарях. Переможці будуть визначені сервісом random.org. і нагороджені спеціальними призами від ŠKODA.

Слідкуйте за нашими новинами. Будьте в безпеці з ŠKODA!

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини