• ŠKODA AUTO інвестувала близько 8 мільйонів євро в склад дрібних деталей в Млада-Болеслав
  • Роботи переміщують дрібні деталі зі складу на лінію збірки
  • Високий рівень автоматизації підвищує ефективність процесів у виробничій логістиці

ŠKODA AUTO, дотримуючись тенденцій розвитку сучасних технологій і принципів «Industry 4.0», урочисто оголошує про відкриття автоматизованого складу для дрібних деталей у Млада-Болеслав. Високий рівень структуризації дозволяє підвищити ефективність робочих процесів в логістиці дрібних деталей заводу. Використання роботів дозволяє оптимізувати процес переміщення дрібних деталей зі складу на складальну лінію. ŠKODA AUTO вже рік працює з аналогічним складом у Квасинах.

Міхаель Оельеклаус (Michael Oeljeklaus), член правління ŠKODA AUTO з виробництва і логістики, зазначив: «У минулому році нам вдалося значно поліпшити процеси логістики виробництва на нашому заводі в Квасинах. Тепер ми хочемо підвищити ефективність процесів на нашому головному заводі, перейшовши на новий рівень з новим складом. Склад в Млада-Болеслав значно більше і оптимально підготує завод для майбутніх викликів в автомобілебудуванні з використанням найсучасніших технологій відповідно до принципів «Industry 4.0».

Міхаель Оельеклаус (Michael Oeljeklaus) офіційно відкрив новий склад дрібних деталей (ASPW) разом з Джіржі Чи (Jiří Cee), начальником відділу логістики та представником KOVO Union MB, і Мілошем Коваржем (Miloš Kovář). Склад знаходиться в експлуатації з липня 2018 року і ŠKODA AUTO інвестувала близько 8 мільйонів євро в його будівництво.

Розташувавшись на 2000 метрах квадратних, новий ASPW у Млада-Болеслав має місткість для 71 000 контейнерів. За 1 годину до 580 з цих невеликих пластикових ящиків можна зберігати на полицях висотою 14 метрів. Така ж кількість SLC може оброблятися при складанні замовлень: два робота впорядковують деталі, а два інших доставляють їх у виробничий цех. У липні 2017 року ŠKODA відкрила аналогічний склад дрібних деталей на своєму заводі в Квасинах місткістю до 45 000 контейнерів (SLC). І вже в червні 2018 року склад в Квасинах високо оцінили експерти премії ELA European Logistics Awards.

Автоматизувавши процеси складу для дрібних деталей у Млада-Болеслав ŠKODA AUTO зробила ще один крок в діджіталізаціі, що є важливим етапом в «Стратегії 2025».

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини