ŠKODA – автомобільний партнер столичної велогонки

30. srpna 2018
ŠKODA уже 14 років є офіційним партнером наймасштабнішої велогонки світу - Тур де Франс (Tour de France). Продовжуючи традиції підтримки велоспорту, компанія «Єврокар» виступить партнером велопробігу «Київська сотка 2018», який відбудеться 2 вересня у центрі столиці.

Історія марки ŠKODA тісно пов'язана з велоспортом. Вона почалася ще в 1895 році, коли інженери Лаурин і Клемент, засновники компанії ŠKODA, створили серію інноваційних велосипедів. Через десять років з конвеєра зійшов перший автомобіль марки - модель Voiturette A. Згодом інженери заглибилися в виробництво автомобілів, проте ніколи не втрачали зв'язок зі світом велоспорту.

Сьогодні автомобілі ŠKODA максимально продумані в деталях і ідеально підходять для подорожей. Серед відмінних рис ŠKODA місткі багажні відділення, опціональні системи повного приводу, система трансформації VarioFlex і різноманітні аксесуари, такі як кріплення для перевезення велосипедів та елементи для захисту від бруду.

«Київська сотка 2018» збере 1500 учасників з багатьох країн світу, яким доведеться подолати трасу в 100 кілометрів. Маршрут почнеться з вулиці Хрещатик і простягнеться до Одеської площі. Серед учасників - професійні і непрофесійні спортсмени, велосипедисти на гірських, шосейних і Сітібайки, а також на оригінальних велосипедах «Україна» з України, Білорусії, Нідерландів, Швеції, Польщі, Чехії, Швейцарії, США та інших країн світу. Супроводжувати спортсменів, а також надавати технічну підтримку будуть SUV від ŠKODA - KODIAQ і KAROQ.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати захід!

Дата: 2.09.18

Час: 8:30

Місце: м. Київ, Майдан Незалежності


Останні новини