Зображення деталей екстер'єру крупним планом дають уявлення про те, як новий експресивний фірмовий дизайн бренду буде реалізований в моделях SKODA сегменту SUV. Виразний дизайн ŠKODA Kodiaq вражає: широка об'ємна решітка радіатора стала яскравим елементом дизайну, що відображає характер автомобіля. У поєднанні з звуженими фарами, вперше доступними до замовлення з технологією full-LED, новий великий SUV від SKODA стає безпомилково впізнаваним на дорозі. Не менш сильне враження справляє вигляд на автомобіль збоку і ззаду: рельєфні поверхні дверей притягують увагу, а задня частина автомобіля виділяється відточеним скульптурним дизайном. Задні світлодіодні ліхтарі, що входять в стандартну комплектацію, виконані в типовій для марки З-образній формі.

Вражаюче внутрішній простір також є традиційною перевагою автомобілів ŠKODA: багажне відділення п'ятимістного Kodiaq об'ємом від 720 л до 2 065 л (зі складеними задніми сидіннями) - є найкращим по місткості в своєму класі. Вперше в історії марки, нова модель буде доступна до замовлення з сімома сидіннями, в якості додаткової опції. Змінюючи положення і кут нахилу сидінь, власники Kodiaq отримають можливість регулювати місткість автомобіля, як для пасажирів, так і для багажу. У комплектації зі складним переднім пасажирським сидінням цей автомобіль дозволяє перевозити вантажі завдовжки до 2,9 м.

Передові допоміжні системи для водія забезпечують підвищений рівень безпеки і комфорту. Наприклад, система Area View, дозволяє побачити на екрані монітора навколишній автомобіль простір і сліпі зони, використовуючи камери кругового огляду з ширококутним лінзами, вбудовані спереду, ззаду, а також в бічні дзеркала. У режимі реального часу дана система забезпечує водієві вид на автомобіль зверху і горизонтальну 180-градусну панораму від передньої до задньої його частини.

Інноваційні системи мобільних онлайн-послуг ŠKODA Connect заслуговують на окрему увагу: інформаційно-розважальні онлайн-сервіси Infotainment Online, в режимі реального часу надають необхідну водію інформацію і допомагають йому в навігації, а служби Care Connect, забезпечують віддалений доступ і підтримку в разі екстреної ситуації.

Головне завдання системи Care Connect - екстрений дзвінок в спецслужби в разі аварії: при активації подушки безпеки так званий «екстрений виклик» (е-Call) автоматично надходить до центру обробки екстрених запитів.

Світова прем'єра нового ŠKODA Kodiaq відбудеться 1-го вересня 2016 року в Берліні.

Останні новини