Ваша SKODA вже на складі: вибирайте і забирайте!

8. dubna 2020
Світ змінюється, а з ним і підходи до роботи з клієнтами. Компанія «Єврокар» пропонує сучасні рішення придбання автомобілів SKODA спрямовані на безпечну і комфортну покупку для клієнтів. Використовуючи сучасні технології на офіційному сайті вже сьогодні можна замовити свою SKODA, а також вибрати автомобіль в наявності на онлайн-складі.

На офіційному сайті https://www.skoda-auto.ua/ доступний розділ онлайн-складу. З його допомогою можна вибрати автомобіль на складі і залишити онлайн-заявку про його купівлю. Після обробки заявки менеджер дилерського центру зв'яжеться з клієнтом, уточнить зручний формат оплати, а також безпечно і оперативно доставить автомобіль новому власнику. Головна перевага такого виду покупки - відсутність очікування автомобіля з виробництва. Всього кілька кліків відділяють Вас від бажаного автомобіля, а менеджери SKODA подбають про те, щоб ваша покупка була швидкою, комфортною, а головне безпечною.

Також можливо створити свій унікальний автомобіль і замовити його у виробництво за допомогою зручного конфігуратора і онлайн-форми на сайті https://www.skoda-auto.ua/. Вибравши автомобіль з бажаним набором опцій, онлайн-форма відправляється менеджеру дилерського центру. Після уточнення деталей замовлення з клієнтом менеджер розмістить замовлення у виробництво.

Ми змінили процес доставки і покупки автомобіля, так як цінуємо здоров'я наших клієнтів. ŠKODA подбає про вас, в той час як ми закликаємо наших клієнтів залишатися вдома. Будьте здорові!

Більше інформації про моделі можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар»: http://www.skoda-auto.ua/

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

 

Останні новини