На лінійку позашляховиків SKODA діють спеціальні ціни

20. května 2020
Підкреслюючи цінність наших клієнтів і демонструючи лояльність, компанія «Єврокар» вперше пропонує спеціальні ціни на лінійку позашляховиків SKODA. Спеціальні ціни на SKODA KODIAQ і SKODA KAROQ діють тільки до кінця червня.

Стартова ціна потужного SKODA KODIAQ становить 704 000 грн., а для міського кросовера SKODA KAROQ - 620 000 грн. Сучасні кросовери SKODA гарантують високий рівень комфорту, бездоганну керованість і передові системи безпеки.

SKODA KAROQ - новий тренд міського автомобіля. Яскравий і стильний дизайн дозволить виділитися в мегаполісі. Підвіска KAROQ відмінно тримає трасу на швидкості і забезпечує комфорт їзди в місті і на важкодоступній місцевості. Уже в базовій комплектації SKODA KAROQ пропонує: систему утримання автомобіля на схилі, пакет «Погані дороги», галогенні фари з LED денними ходовими вогнями, бортовий комп'ютер MAXI DOT, задній парктронік PARK DISTANCE CONTROL, комфортні рішення Simply Clever. Опціонально можна встановити навігаційну систему AMUDSEN, фари Full LED, систему контролю сліпих зон BLIND SPOT DETECT і ін.

Надійний і безкомпромісний SKODA KODIAQ підготував найкращі рішення для найвимогливіших споживачів. KODIAQ успішно поєднує сучасні технології, легкість управління і економічність. У базову комплектацію входять: безключовий доступ Kessy GO, двохзонна система кондиціонування CLIMATRONIC, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, задній парктронік PARK DISTANCE CONTROL і ін. Опціонально автомобіль можна доукомплектувати технологією SmartLink +, можливістю вибору режимів руху DRIVING MODE SELECT 4x4 з Off Road, навігаційної системою COLUMBUS і багато чим іншим.

Плануйте безпечні літні подорожі разом зі SKODA!

Більше інформації на сайті https://www.skoda-auto.ua або в нашому чат-боті в Telegram https://t.me/SKODA_UKRAINE_bot, а також у офіційних дилерів SKODA.

* Спеціальна ціна діє для моделей SKODA KODIAQ і SKODA KAROQ. Рекомендована роздрібна ціна автомобілів станом на 19.05.2020 року. Вартість автомобілів в гривні змінюється прямо пропорційно зміні курсу долара США до гривні, встановленого НБУ на дату оплати. Акція діє з 18.05.2020 року до 31.07.2020 (або до реалізації останнього автомобіля) на автомобілі, що знаходяться на складах в Україні, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей. Детальна інформація про ціни і співвідношення розміру знижки до попередньої вартості на сайті - www.skoda-auto.ua

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів ŠKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Дилерська мережа ŠKODA є однією з найбільших в Україні і визнана однією з кращих в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. В дилерській мережі ŠKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини