Компанія «Єврокар» оголошує 2016 рік - роком переваг від SKODA! Тому, вже з 18 січня 2016 року, всі клієнти зможуть оцінити нові переваги SKODA - ціни на найпопулярніші модифікації моделей Octavia, Rapid і Fabia знижені!

Крім того, протягом усього 2016 року, щомісяця клієнти марки зможуть скористатися не тільки новими спеціальними пропозиціями щодо купівлі автомобілів модельної лінійки SKODA, але також спеціальними пакетами сервісних послуг і іншими, актуальними для всіх автолюбителів пропозиціями. Слідкуйте за подіями SKODA!

Отже, починаючи з 18 січня 2016 року, беззмінний лідер продажів в Україні - SKODA Octavia, в одній з найпопулярніших комплектацій Active 1,4 TSI кВт, можна придбати за новою ціною, еквівалентною 19 023 доларам США. *

Стартова ціна, еквівалентна 19 023 доларам США *, доступна для Octavia в комплектації Active, яка оснащується двигуном 1,4 TSI потужністю 110 кВт і включає такі надійні рішення з безпеки, функціональності і комфорту автомобіля, як: ESC з XDS +, подушки безпеки водія і переднього пасажира, ISOFIX - підготовка для кріплення двох дитячих крісел на задньому сидінні, кондиціонер, центральний замок, передні електросклопідйомники, електрично-регульовані і зовнішні дзеркала заднього виду з обігрівом, двоплощине регулювання сидіння водія, радіо "SWING", повнорозмірне запасне колесо і багато інших.

З 18 січня бестселер SKODA Rapid можна придбати за новою ціною, еквівалентною 14 548 доларам США. *

Стартова ціна, еквівалентна 14 548 доларам США *, доступна для Rapid в комплектації Active, яка оснащується двигуном 1,6 MPI потужністю 81 кВт і включає такі надійні рішення з безпеки, функціональності і комфорту автомобіля, як: ESC +, пакет «погані дороги», подушки безпеки водія і переднього пасажира, ISOFIX - підготовка для кріплення дитячого крісла на задньому сидінні, кондиціонер, центральний замок, передні електросклопідйомники, галогенові передні фари, задні протитуманні фари, денне світло DAY LIGHT, двоплощине регулювання сидіння водія, радіо "BLUES, повнорозмірне запасне колесо і багато іншого.

Слідкуйте за новинами від компанії «Єврокар», адже рік переваг від SKODA тільки розпочався і наших клієнтів чекає ще безліч нових вигідних пропозицій! Чекайте найкращі пропозиції від SKODA - щомісяця!

Більше інформації про ціни і пакети можна знайти на сайті ТОВ «Єврокар» http://ru-ua.skoda-auto.com

* Вартість SKODA Rapid в комплектації Active 1,6 MPI / 81 кВт становить 363 598,16 гривень, що є еквівалентом 14 548 дол. США, вартість SKODA Octavia в комплектації Active 1,4 TSI / 110 кВт становить 475 441,84 гривні, що є еквівалентом 19 023 дол. США, по використовуваному компанією «Єврокар» розрахунковому курсу гривні до долара США - 24,993 грн ./$ (курс НБУ + 2,5%). Ціна в гривні вказана станом на 18.01.2016 р ​

Вартість у національній валюті України змінюється прямо пропорційно зміні курсу гривні до долара США, установленим Національним банком на дату оплати, по відношенню до курсу гривні до долара США, установленим Національним банком на 18.01.2016 року. Детальна інформація про актуальні ціни на автомобілі SKODA на сайті http://ru-ua.skoda-auto.com

Останні новини