Тримаємо курс на лояльні ціни!

26. dubna 2018
Компанія «Єврокар» оголосила про нову вигідну пропозицію при покупці найбільш затребуваної моделі - ŠKODA OCTAVIA *.​

Дотримуючись політики, яка заснована на принципах відкритості, стабільності та спрямованості на інтереси клієнтів, компанія «Єврокар» підготувала для своїх споживачів нову цінову пропозицію. Флагман марки ŠKODA, лідер в своєму класі SKODA OCTAVIA доступна за спеціальною ціною, з вигодою від 20 000 грн *.

ŠKODA OCTAVIA сьогодні - це сучасний автомобіль з виразними кришталево чистими лініями кузова, стрімкий і потужний, з високим рівнем пасивної і активної безпеки, надійний і безкомпромісний. Дизельна версія має екологічно чистий двигун Euro 5 об'ємом 2,0 / 110 kW TDI, який забезпечує високоекономічний рівень споживання палива (від 3,7 л \ 100 км в заміському циклі, від 5,0 л \ 100 км в міському циклі згідно з даними технічної документації на автомобіль).

ŠKODA OCTAVIA в комплектації Ambition з двигуном 2,0 TDI і потужністю 110kW доступна за ціною 640: 404 грн. Вартість автомобіля в комплектації Style з двигуном 2,0 TDI і потужністю 110kW стартує від 670 886 грн **.

Більше інформації про комплектації, а також оновлені прайси на всі моделі можна знайти на сайті www.skoda-auto.ua

* Розмір вигоди при покупці ŠKODA Octavia в комплектації Ambition 2,0 TDI / 110kW 6MG станом на 26.04.2018 року становить 23 103 гривні і змінюється на дату оплати прямо пропорційно зміні курсу долара США, встановленого НБУ на дату оплати в порівнянні з курсом долара США, встановленим Національним банком України на 26.04.2018г.

** Спеціальна ціна на дизельні автомобілі ŠKODA Octavia діє до 30.06.2018 року на всій території України, крім території вільної економічної зони «Крим», а також тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей. Ціна автомобілів вказана станом на 26.04.2018 р, змінюється на дату оплати прямо пропорційно зміні курсу долара США до гривні, встановленого НБУ.

Довідка:

ТОВ «Єврокар» - офіційний дистриб'ютор автомобілів SKODA в Україні. Підприємство працює з березня 2003 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія "Єврокар" надає послуги через дилерську мережу SKODA, яка покриває всю територію України В дилерській мережі SKODA представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Дилерська мережа SKODA є однією з найбільших в Україні. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Останні новини